Nu med profil på Linkedin

maj 15, 2019

Som en del af indsatsen med at kommunikere mere målrettet og massivt om aktiviteterne i Landskabsrådet – har brancheorganisationen oprettet en profil på det sociale netværk LinkedIn
– Vi har valgt en profil på LinkedIn, netop fordi dette sociale medie primært er målrettet erhvervslivet, hvor vi finder vores interessenter og samarbejdspartnere, forklarer Morten Weeke Borup, formand, Landskabsrådet.
– Vi vil i vores kommunikation gøre opmærksom på de mange fordele, der er ved, at vi får flere grønne udemiljøer af høj kvalitet.

– Vores mål er, at få ændret lovgivningen, så der bliver øremærkede midler til grønne udemiljøer i forbindelse med byggeri og renoveringer, uddyber Morten Weeke Borup, der håber, at den nye LinkedIn profil vil få mange følgere og dermed få bragt de gode budskaber ud til flest mulige i netværket.

Du kan følge Landskabsrådet på LinkedIn her