Landskabsrådet med på Teknik & miljø konference

maj 15, 2019

Ole Kjærgaard, næstformand i Landskabsrådet, (tv) er her i samtale med en af gæsterne fra KL konferencen i Fredericia for nylig.

Næstformand i Landskabsrådet, Ole Kjærgaard, mødte repræsentanter fra Kommunernes Landsforening, da han for nylig deltog i KL´s Teknik & Miljø konference i Fredericia.

Ole deltog i sin egenskab af medlem af styregruppen i Green Cities projektet, der havde en stor opsat stand på messen.

Det var første gang Green Cities for alvor var ude at møde en stor og vigtig målgruppe. Der var således lagt mange kræfter i at opbygge en inspirerende og hyggelig stand, hvor det blandt andet blev inviteret indenfor til GRØNNE BYSAMTALER.
Og flere fra Styregruppen bag Green Cities projektet havde prioriteret at bruge en dag i Messe C i Fredericia.

– Jeg stillede op fordi Green Cities har et vigtigt budskab – og de kommunale embedsmænd og byrådspolitikere er en vigtig målgruppe, som kan være med til at påvirke den grønne dagsorden, hvis de får de rigtige input fra såvel Green Cities som fra Landskabsrådet, som har mange fælles målsætninger.

– De kommunale embedsmænd har brug for viden og inspiration fra os, der har berøring med virkeligheden både på den projekterende og den udførende del. Her har vi mange års erfaring med, hvad der skaber de rigtige rammer, og hvordan vi holder fast i kvalitet og det langtidsholdbare, forklarer Ole Kjærgaard.

– Vi kan også komme med gode råd til, hvordan vi kan integrere indsatsen af den grønne byudvikling både på kort og lang sigt.

Ole Kjærgaard er også at finde på standen, når Green Cities stiller op til Naturmødet i Hirtshals 23-25 maj.

Læs mere om Green Cities deltagelse i Teknik & Miljø messen her