Få 15 procent rabat på “Build for biodiversity”

jan 23, 2024

Som medlem af Landskabsrådet kan du få 15 procent rabat på billetten til konferencen “Build for biodiversity”, der afholdes d. 5. og 6. marts på Tivoli Hotel & Congress Center i København.

Biodiversitetskrisen er måske klimakrisens lidt oversete søster, men hvis vi lader den udvikle sig uhæmmet, vil konsekvenserne være mindst lige så skadelige for os mennesker som klimakrisen. Derfor bliver vi akut nødt til at se på, hvordan vi kan bruge alle de midler, som vi har – herunder byerne – til at støtte op om den skrøbelige biodiversitet og skrantende natur. For fjerde år i træk afholder Building Green konferencen Build for Biodiversity om urban biodiversitet.

Konferencen har de senere år udviklet sig til at være en af de førende events i landet om biodiversitet i det urbane miljø. Her mødes mere end 300 professionelle ildsjæle med interesse for at bruge det byggede miljø til at beskytte vores biodiversitet for at diskutere og blive klogere på de udfordringer den globale biodiversitetskrise stiller særligt byggebranchen i.

Green Cities, som Landskabsrådet er en del af, er igen i år partner på konferencen. Derfor kan medlemmer af Landskabsrådet få 15 procent rabat på billetten. Kontakt info@landskabsraadet.dk for at få rabatkoden.

Læs mere om konferencen og se programmet her.