Få 15 procent rabat på Build for Biodiversity konferencen 2023

jan 31, 2023

Landskabsrådet er partner ved konferencen Build for Biodiversity, der finder sted d. 14. og 15. marts 2023 på Tivoli Hotel og Congress Center.

Tiden nærmer sig for Build for Biodiversity konferencen d. 14. og 15. marts 2023 i Tivoli Hotel og Congress Center, København.

De fem brancheorganisationer under Green Cities, heriblandt Landskabsrådet, er partnere ved konferencen og kan derfor tilbyde alle medlemmer 15 procent rabat ved køb af billetter til Build for Biodiversity.

Kontakt sekretariatet på info@landskabsraadet.dk for at modtage rabatkoden.

I forbindelse med konferencen faciliterer Green Cities oplægget ”Hvordan sikrer vi en robust og fremtidssikret beplantning af byens træer?”,  hvor Oliver Bühler, teaching associate professor, Københavns Universitet, vil tale om byens træer, der er voldsomt udfordrede af vanskelige vækstvilkår, mangel på plads, byggeri og gravearbejde  – og hvordan vi kan sikre en bæredygtig beplantning og drift af byens træer.

Læs mere om konferencen og se det spændende program her.