Landskabsrådets medlemmer tilbydes rabat til konferencen Build for Water

sep 8, 2022

Building Green afholder igen i år konferencen Build for Water, der finder sted 29. og 30. november hos Tivoli Hotel og Congress Center. Green Cities – og de fem brancheorganisationer bag den danske del af kampagnen – indgår igen som partnere i forbindelse med konferencen og tilbydes derfor 15 procent rabat på køb af billetter.

I 2021 var der voldsomme oversvømmelser i Centraleuropa, og i år var der hedebølger og ekstrem tørke på tværs af hele kontinentet. Klimaforandringerne er ankommet, og det stiller store krav til en hurtig omstilling af den måde vi tænker, designer og bygger vores samfund. Særligt den måde vi håndterer vand er under pres, og vi bliver nødt til at gentænke vores vanlige processer og metoder.

Build for Water er Building Greens klimasikringskonference, som vil være med til at skabe handling og fremme viden om klimatilpasning blandt arkitekter, ingeniører, byplanlæggere og andre vigtige aktører i byggebranchen.

Programmet er fyldt med spændende talere fra ind- og udland, og du vil høre om spændende kystsikringsprojekter, regnvandsløsninger, helhedsorienterede naturbaserede projekter og utilsigtede problematikker. Derudover får du en masse inspiration til hvordan klimasikring kan være med til at skabe merværdi og social sammenhængskraft.

Se programmet for konferencen og læs mere her. 

Landskabsrådets medlemmer kan få 15 procent rabat på køb af billetter. Skriv en mail til info@landskabsraadet for at få rabatkoden.