Landskabsrådet – vil være større og stærkere

feb 14, 2020

– Landskabsrådet arbejder i et unikt og stærkt netværk på tværs af faggrænser, siger Morten Weeke Borup, formand, Landskabsrådet.
– Men da vi arbejder på en stor og vigtigt opgave – med at få flere grønne udearealer af god kvalitet – kan vi med fordel blive større – og dermed stærkere.  

Med afsæt i en ny profilbrochure vil Landskabsrådet søge at få flere virksomheder til at melde sig ind i brancheorganisationen.
Læs Landskabsrådets profilbrochure her

– Vi har en meget vigtig opgave med at gøre opmærksom på betydningen af, at vi får flere grønne udearealer af god kvalitet, fortsætter Morten Weeke Borup, der i samme åndedrag fremhæver den styrke, det er, at Landskabsrådet tæller både landskabsarkitekt- og anlægsgartner virksomheder.
– Vi er også åbne for at samarbejde med andre brancherelaterede virksomheder, der brænder for det grønne på samme måde som os.

Mere proaktiv kommunikation
Landskabsrådet har i det seneste års tid arbejdet mere proaktivt med at være synlige og kommunikere om de aktiviteter Landskabsrådet deltager i.
Morten Weeke Borup håber, at den øgede aktivitet og større synlighed vil bidrage til at tiltrække flere medlemmer.
– Når man melder sig ind i Landskabsrådet, giver man et værdifuldt bidrag til vores mission om flere grønne udearealer af god kvalitet – og man kan derved være med til at præge faget for fremtiden og for vores efterfølgere, pointerer formanden.

Netværksarrangementer
Som noget nyt inviterer  Landskabsrådet til netværksarrangementer rundt om i Danmark.
– Ideen er, at vi her besøger nogle udvalgte projekter, hvor vi kan få fagrelevant og gerne nørdet viden og samtidig have værdifuld networking med faglig udveksling på tværs af faggrupper og med Landskabsrådets øvrige interessenter.
Det er som medlem gratis at deltage i disse netværksarrangementer.

Læs Landskabsrådets profilbrochure her