Mød Landskabsrådet på Folkemødet 2023

maj 30, 2023

Landskabsrådet er i år partner i Folkemødets nye debatscene, Nature Base, hvor den grønne branches aktører bringer viden om naturbaserede løsninger i spil.

Foruden Landskabsrådet består Nature Base partnerskabet af Danske Anlægsgartnere, Danske Landskabsarkitekter, Det Kongelige Akademi, Green Cities, MALMOS og idverde Danmark.
Sammen vil vi under Folkemødet forholde os til nogle af de klimarelaterede udfordringer, vi står overfor, og hvordan naturen er et uundværligt element i løsningerne – for eksempel når byer og landskaber skal gøres mere bæredygtige og modstandsdygtige.

Du kan blandt andet møde Landskabsrådet på Nature Base lørdag kl. 10.30 – 11.15, hvor formand Morten Weeke Borup deltager i debatten ”Den grønne branche rykker frem i værdikæden”. Her bliver der sat fokus på en af Landskabsrådets mærkesager; hvordan vi kan sikre, at natur og landskab bliver prioriteret, når der bygges.

Næstformand Ole Kjærgaard deltager torsdag 16.00 – 18.00 I Green Cities eventet ”Sæt pris på bynatur”, hvor den nye publikation af samme navn lanceres. Publikationen er centreret om den økonomiske værdi af bynatur, og indeholder blandt andet gode eksempler på, hvordan parker og natur med fordel kan prioriteres på lige fod med byggeri.

Ole Kjærgaard deltager også lørdag kl. 13.30 – 14.30 i Danske Landskabsarkitekters debat ”Hvor vildt kan det blive”, hvor der bliver sat fokus på natur og ny landskabsæstetik.

Løbende gennem Folkemødet vil repræsentanter fra Landskabsrådet naturligvis også være til stede på Nature Base.

Du finder Nature Base scenen på skibet Esther Jensen på ydermolen på Allinge Havn.
Vi glæder os til at se dig!

Se det fulde program for Nature Base debatscenen her.